01 de setembre 2021

Novetats de setembre de Combel: L'Agus i els monstres 20 i Bitmax 5

Aquest setembre, Combel Editorial, segell editorial del grup Editorial Casals, publica la vintena aventura de la col·lecció L'Agus i els monstres titulada Atlàntida i el cinquè volum de Bitmax & co titulat Salvem l'Evo!. Ambdues obres són d'en Jaume Copons i la Liliana Fortuny


Ja a la venda!

  
 
L'Agus i els monstres vol. 20: Atlàntida, de Jaume Copons i Liliana Fortuny
A partir de 8 anys 
Rústic cosit - 160 pàgines - 15 x 21,5 cm - Color
ISBN: 978-84-9101-770-7
12,90 € 



Hola! Ep, hola! Soc l’Agus Pianola, em coneixeu, oi? Amb la meva amiga Lídia i els monstres no parem de viure aventures. Però com aquesta cap! El Sr. Flat ha perdut el seu exlibris i, si no el recupera, al Llibre dels monstres es quedaran sense biblioteca i sense llibres! Hem d’anar a l’Atlàntida per aconseguir un nou exlibris, tot i que això vol dir que haurem de separar-nos dels monstres per sempre més! Esteu preparats per a una cosa així? I en aquesta aventura coneixeràs l’exlibris guanyador del concurs «dibuixa el teu monstre»!

Més informació a: Agus and monsters

 
Ja la venda (3 de setembre)!
 
 
Bitmax & co vol. 5: Salvem l'Evo!, de Jaume Copons i Liliana Fortuny
A partir de 6 anys 
Cartoné - 72 pàgines - 15 x 21,5 cm - Color
ISBN: 978-8491017721
12,90 € 


Un camió accidentat ha capgirat el Bosc Blau. L'Evo ha rebut de valent i, per això, en Bitmax, en Wagner i la Mus busquen una solució: portar-lo a la ciutat per curar-lo. Però serà capaç l'Evo d'acabar aquesta aventura sense embolicar la troca? Una nova peripècia d'en Bitmax i els habitants del Bosc Blau. No te la perdis!
 

Més informació a: Bitmax & co



Font: Combel Instagram publicació 1, publicació 2 i publicació 3


Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada