12 de setembre 2021

Novetat de setembre de Zahorí: Cap i Pota

Aquest setembre, Zahorí Books publica el seu primer còmic titulat Cap i Pota de Majda Koren al guió  i Damijan Stepancic a les il·lustracions.


A la venda el 22 de setembre!



Cap i Pota, de Majda Koren i Damijan Stepancic
Per a + 6 anys

Cartoné - 56 pàgines - 20 x 26 cm - Color
ISBN: 978-84-18830-08-2
16 €

 

Aquesta és una historieta d’en Cap i en Pota, dos porcs bandits: els criminals més ximples i els brètols més adorables del món. Deshonestos, astuts i llaminers, fan qualsevol cosa per un strudel. Roben diners, automòbils i quadres, però les coses mai els surten com planegen i sempre acaben a la garjola. Encara que per poc temps! Deixeu que la seva estupidesa us atrapi…

  • El primer còmic editat per Zahorí Books és una divertida història sobre dos personatges, un amb una mica més de cap que l’altre, que viuen diverses aventures durant el poc temps que no són a la presó.
  • Majda Koren és una reconeguda autora eslovena de llibre infantil amb una llarga llista de títols publicats. Damijan Stepancic, il·lustrador i pintor, també té una dilatada trajectòria com a autor d’infantil i juvenil. 
  • Aquest llibre conté grans dosis d’humor i, en paraules dels seus autors, un deliciós strudel que, malauradament, està només dibuixat i no te’l podràs menjar...


Font: Zahorí PDF

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada