15 de març 2019

Novetats de març de Base: Benet Tallaferro 14 i Els infants de la resistència 4

Per aquest mes de març, Editorial Base treu dues novetats: el catorzè àlbum de Benet Tallaferro titulat Seguint el rastre del goril·la blanc i el quart àlbum de Els infants de la resistència titulat L'escalada.


A la venda a partir del 18 de març!


Benet Tallaferro 14. Seguint el rastre del goril·la blanc, de Thierry Culliford "Peyo" i Pascal Garray
Cartoné - 21,5 x 28,5 cm- 48 pàgines. 
ISBN: 978-84-17759-08-7
14€

En Benet Tallaferro és un noiet com els altres... Bé, no exactament com els altres. Posseeix una força extraordinària que li permet d’aixecar les càrregues més pesades, pot córrer a gran velocitat, saltar molt alt i bufar molt fort. Amable i servicial, les seves increïbles capacitats el porten sovint a ajudar els altres. Però, com tot heroi, en Benet té un taló d’Aquil·les: quan agafa un refredat, perd tota la força. En aquesta aventura viatjarà a l’exòtic país de Mulundi, on haurà de fer front a una conspiració política i s’endinsarà a la selva africana seguint el rastre d’un gran goril·la blanc...



Els infants de la Resistència 4. L'escalada, de Benoît Ers i Vincent Dugomier
Cartoné - cosit - 29,5 x 22 cm - 56 pàgines. 
ISBN: 978-84-17759-07-0
14€

Un còmic d'aventures ambientat en l'ocupació nazi de França galardonat al prestigiós Festival Internacional del Còmic d'Angouleme.

L’estiu del 1942, la Lili, el François i l’Eusèbe comencen a deixar enrere la infància alhora que s’impliquen cada vegada més en les accions de la Resistència contra els nazis al poblet francès de Pontainl’Ecluse. Les polítiques de persecució dels jueus, ara també impulsades pel govern col·laboracionista francès, prossegueixen la seva escalada imparable. Davant de tant d’horror, fins on estan disposats a arribar els nostres protagonistes en la lluita contra l’invasor?


A més a més s'hi ha d'afegir les novetats previstes pel 27 de febrer que s'han endarrerit fins aquest 18 de març. Aquestes són el segon àlbum d'Els Barrufets i el Poble de les Noies titulat La traïció de la Botó d'Or i el vuitè àlbum de L'univers dels Barrufets titulat Màgia i bruixeria. 

 
Els Barrufets i el Poble de les Noies vol. 2. La traïció de la Botó d'Or, de Pierre Culliford "Peyo"
Cartoné -  21,5 x 29,5 cm - 48 pàgines - Color
ISBN: 978-84-17759-05-6
15€

El riu que voreja el Poble de les Noies s’ha assecat. El Barrufet Forçut, el Barrufet de les Ulleres i el Barrufet Rondinaire acompanyaran un grup de noies a descobrir l’origen d’aquest fenomen. Què descobriran? Quin nou perill planarà sobre el grup?

Una nova aventura de les noies i els Barrufets!
Cartoné - 21,5 x 28,5 cm- 48 pàgines - Color
ISBN: 978-84-17759-06-3
14€ 
Un instrument màgic i mil·lenari del Barrufet Músic obre aquest nou volum de l’Univers dels Barrufets, on trobarem diversos contes breus, totalment inèdits, dels nostres amics blaus. Instruments màgics, fades, monstres lletjos però molt astuts, bruixes i figuretes de paper animades que captivaran els més petits (i no tan petits).

Descobreix els instruments i personatges més màgics del poble dels Barrufets!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada