12 de setembre 2019

Campanya de micromecenatge per "Quatre Barres"

Compartim una nova campanya de micromecentatge començada aquest dimarts 10 de setembre, la qual ja hem compartit per les xarxes, que té com objectiu publicar el còmic interactiu Quatre Barres, d'en Frank Calicó.

La campanya de micromecenatge té lloc a totSuma i tot seguit en posem la informació.




Xarxes socials de Quatre Barres


SINOPSIS
Quatre Barres és una novel·la gràfica que relata la llegenda de Guifré el Pelós (840 - 897) com mai abans s’havia fet, reinterpretada a partir de fets històrics i personatges reals, però amb dosis de ficció.

Creada per l’il·lustrador i escriptor català Frank Calicó, es tracta d’una nova versió del mite de les quatre barres plena de sorpreses, acció i èpica.

En les 80 pàgines de Quatre Barres s’explora aquesta aventura èpica inspirada en el fabulós còmic 300, de Frank Miller. Hi trobarem en Guifré i el seu poc conegut germà Miró el Vell, amb els seus dubtes i contradiccions, i les seves lluites ferotges i cruentes contra els musulmans.germà Miró el Vell, amb els seus dubtes i contradiccions, i les seves lluites ferotges i cruentes contra els musulmans.

CÒMIC + JOC

Un dels elements més innovadors del còmic, a banda de la seva trama i del segell propi pel que fa a l’estil dels dibuixos de l’autor, Frank Calicó, a cavall entre Hellboy i Bola de Drac, és que també és un joc interactiu, que hem anomenat Interactive Comic Game.

És a dir, més enllà de la lectura de la novel·la gràfica, hi ha la possibilitat de poder-hi jugar i interactuar. Així, el joc proposa resoldre, mitjançant l’ús del telèfon mòbil o d’una tauleta digital, els enigmes que s’amaguen en algunes pàgines del còmic, a través de la realitat augmentada.

Aquesta possibilitat permet gaudir encara més de la lectura − al joc es poden “desbloquejar” personatges i s’hi poden trobar altres sorpreses −, i alhora aporta nova informació visual i documentació històrica d’aquella època.

Per resoldre els enigmes cal una bona dosi d’observació, enginy i capacitat de recerca. A més, el nivell de dificultat s’incrementa gradualment a mesura que la lectura avança. Així, alguns enigmes seran tot un repte! Potser serà necessari demanar pistes, però fer-ho restarà punts en el rànquing (la puntuació de cada jugador s'enregistrarà en temps real en un rànquing general que es podrà consultar a través del joc), així que caldrà utilitzar aquest recurs amb saviesa.

El tres millors classificats del rànquing general rebran un premi que desvetllarem properament, sempre que el projecte es faci realitat gràcies a aquest crowdfunding.

RECOMPENSES

A continuació (a la pàgina de totSuma) s’exposen les diferents recompenses que es poden rebre en funció del tipus de mecenatge que es triï. A més de rebre la novel·la gràfica en versió impresa i digital, hi ha l’opció d’aconseguir punts de llibre, làmines, un pòster signat per l’autor... Fins i tot hi ha la possibilitat de ser un dels personatges de Quatre Barres!​

Totes les recompenses inclouen les despeses d’enviament a la Península i Balears, per rebre-les còmodament a casa.

EL CÒMIC

Detalls de la novel·la gràfica impresa:
  • 80 pàgines a color
  • Tapa nacrada
  • Format: 16,5 x24 cm
  • Paper estucat mat de 130gr.
  • Versió en català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada