09 d’abril 2024

Novetats d'abril de còmic de Norma: Barcelona. Ànima negra, La carretera i S'hi està molt sola al centre de la Terra

Tal com ja vam anunciar amb les novetats de manga, Norma Editorial a mitjans de mes com a novetats de còmic en català ens porta tres novetats: Barcelona. Ànima negra, de Denis Lapière, Gani Jakupi, Rubén Pellejero, Eduard Torrents i Martín Pardo, La carretera, de Manu Larcenet, i finalment tenim S'hi està molt sola al centre de la Terra, de Zoe Thorogood.


A la venda el 19 d'abril!  




Barcelona. Ànima Negra, de Denis Lapière, Gani Jakupi, Rubén Pellejero, Eduard Torrents i Martín Pardo
Thriller
Cartoné - 23,5 x 31 cm - 144 pàgs - Color
ISBN: 978-84-679-6931-3
32 €



UN THRILLER MODÈLIC QUE RECORRE LA HISTÒRIA DE BARCELONA DURANT LA DICTADURA FRANQUISTA


Carlitos ha viscut sempre sota el signe de la violència. De nen, va veure el cos assassinat de la seva mare. D'adolescent va lluitar per escapar a la misèria de la dictadura franquista. D'adult es va llançar a l'aventura, la corrupció, el risc. Convertit en industrial, don Carlos divideix el seu temps entre una vida pública respectable i una intensa activitat criminal.

Els guionistes Denis Lapière (Sola) i Gani Jakupi s'associen amb un trio barceloní compost pel gran Rubén Pellejero (Corto Maltès) en companyia d'Eduard Torrents (El convoy) i Martín Pardo per a donar forma a una història inoblidable ambientada a la Ciutat Comtal.

Inclou una làmina exclusiva de regal amb la primera edició. 
 

La carretera, de Manu Larcenet, adaptant la novel·la de Cormac McCarthy
Adaptació literaria
Cartoné - 24,5 x 30,5 cm - 160 pàgs - Color
ISBN: 978-84-679-6813-2
29,5 €


LARCENET ADAPTA LA NOVEL·LA DE McCARTHY EN UN CÒMIC QUE ES GRAVA A FOC EN LA RETINA

Llargs anys després d'una apocalipsi global, el món segueix en ruïnes. L'aire és gèlid, plou cendra i la terra està contaminada. Enmig de la devastació, un nen i el seu pare recorren una autopista interminable creuant-se amb les últimes restes de la civilització humana: bojos, caníbals, desesperats.

En aquesta magistral adaptació del clàssic literari de Cormac McCarthy, Manu Larcenet converteix el camí en un malson, un símbol de l'horror, una angoixant odissea que podria acabar en qualsevol part, o en cap.



S'hi està molt sola al centre de la Terra, de Zoe Thorogood
Comèdia/Thriller
Cartoné - 17 x 26 cm - 192 pàgs - Color
ISBN: 978-84-679-6803-3
28 €


LA GRAN NOVEL·LA GRÀFICA DE L’AUTORA REVELACIÓ DEL MOMENT


La dibuixant de còmics Zoe Thorogood relata sis mesos en què la seva vida es fa miques i intenta refer-la desesperadament de l'’única manera que sap.

S’'hi està molt sola al centre de la Terra és una mirada íntima i metanarrativa dins la vida d’'una artista egoista que ha de crear per sobreviure. Thorogood mostra de manera commovedora i original la seva lluita amb els seus problemes de salut mental - —l’'ansietat, la depressió i la síndrome de l’'impostor— - mentre va forjant una prometedora carrera al món del còmic i es troba a ella mateixa.

Inclou un ex-libris exclusiu per la primera edició.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada