01 de desembre 2021

Aquest desembre, arriba la Kame Kame Revista Manga en català

Aquest passat setembre es va presentar la Revista Manga (en castellà) de Kame Kame Ediciones. Ara, a partir del 15 de desembre, ens arriba el primer número en català.


Tal com diu en Daniel Estorach (autor de Cròniques d'un heroi urbà), auxiliar tècnic editorial de Kame Kame Ediciones (segons la informació a la seva pàgina de Facebook), del qui n'hem conegut la notícia:

Hi ha qui es queixa de que el català s'està perdent, de que no hi ha prou oferta en català i de que els nanos l'utilitzen cada vegada menys.

Tot això és cert, dolorosament cert, però apart de queixar-nos s'han d'anar fent accions per a posar-hi remei.

La Kame Kame és la nostra petita aportació en aquest sentit: una revista manga pensada per a tots els públics, però especialment per a les nenes i els nens, i pel jovent, perquè ells i elles són el futur, també pel que fa a la llengua. 
Al Desembre el manga parla en català. A la Kame Kame.


Afegim també, traduït el català la secció Qui som de la web editorial, per conèixer més la revista i l'editorial:

Què és la revista Kame Kame?

Kame Kame és una revista manga nascuda a Espanya. S'hi publica manga de totes les demografies (shonen, seinen, shôjo, josei i kodomo) i gèneres (isekai, yuri, cyberpunk, mecha, yaoi...) destinades a tots els públics, alguns d'ells en format one-shot (històries autoconclusives) i altres com a sèries de diferent durada.

Entre els autors que publiquen a la Kame Kame hi ha mangakes de tot el món.

La revista té una periodicitat trimestral, 320 pàgines i un PVP de 9,95€.

Què és Kame Kame Ediciones?

Com a propietaris de tres botigues especialitzades de còmic i, també com a aficionats, després de molts anys d'observació i assimilació dels gustos i tendències dels lectors i lectores de còmic i manga, ens vam adonar que aquest últim és un tipus de còmic cada més popular entre els joves, no només a Espanya, que encara està lluny d'aconseguir el seu sostre. I, després d'estudiar el mercat, vam comprovar que encara quedaven grans espais per cobrir.

Kame Kame Ediciones neix per cobrir alguns d'aquests espais, començant amb la revista Kame Kame, amb la intenció ferma d'oferir més del que els lectors busquen.

Per això, a Kame Kame Ediciones apostem principalment per dues coses:

1) oferir manga de qualitat, per la qual cosa els buscarem on calgui, i per això publiquem mangakes de tot el món.

2) la producció pròpia, comptant amb un equip de guionistes professional per crear històries que calin al lector i, de passada, poder donar oportunitat a mangakes emergents que avui dia només tenen WebToon i pàgines similars com a sortida.

A més, l'equip editorial de Kame Kame Ediciones compta amb diversos autors professionals amb força anys d'experiència a l'esquena, per tal d'assegurar que, tant la realització de les obres i la seva publicació, com el tracte amb els diferents autors que publiquen amb nosaltres, sigui el més professional i fiable possible.
 
Quins seran els propers passos de l'editorial?

A Kame Kame Ediciones estem convençuts que el talent al manga no està només al Japó. La nostra intenció és oferir manga no llicenciat a l'estranger sinó produït aquí. Volem oferir un lloc als autors nacionals i internacionals amb estils de dibuix manga perquè puguin donar sortida a les seves històries i al seu talent. Volem crear indústria des de la base, és a dir; donar suport als autors i oferir el millor producte als lectors.

Per això tindrem dues adreces principals d'actuació:

1) Apostar per la producció pròpia tenint cura dels autors d'aquí.

2) Apostar pel format revista com a mitjà per crear una base que connecti autors i lectors i que faci créixer la indústria pas a pas.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada