27 d’abril 2020

Novetat de maig d'Astronave: Les germanes Grémillet 1. El somni de la Sarah

Com a novetat del mes de maig d'Editorial Astronave, segell de literatura infantil, juvenil i crossover de Norma Editorial, ha treu el primer àlbum de Les germanes Grémillet titulat El somni de la Sarah.

Com la resta de novetats de Norma Editorial, es pot comprar anticipadament a la teva llibreria de referència i quan torni a estar oberta, i el rebin, ja el tindràs a la teva disposició. Per més informació podeu llegir aquesta entrada al blog de Norma o visualitzar el següent vídeo on l'Óscar Valiente ho explica.

En prevenda!


Les germanes Grémillet 1. El somni de la Sarah, de Giovanni di Gregorio i Alessandro Barbucci
Còmic
A partir de nou anys  
Cartoné - 72 pàgines - 21,2 x 28,2 cm - Color
ISBN: 978-84-679-4073-2
16,95 €

El nou còmic juvenil de Barbucci, l'autor de les W.I.T.C.H.!

Tenir germanes no és gens fàcil, però si a més a més són tan diferents com la Sarah, la Cassiopea i la Lucille… és una bogeria! La primera està preocupada pels somnis que té cada nit; la segona té el cap ple de pardals; i la tercera passa tot el dia amb el seu gat Yurei.

Tanmateix, un dia troben una misteriosa foto de la seva mare de quan estava embarassada... Qui és el nadó? I per què la foto estava amagada a l'àtic? L'única manera d'esbrinar-ho és endinsar-se al bosc ple de secrets de la família Grémillet.

Alessandro Barbucci és il·lustrador, conceptista, dissenyador de personatges, professor, dibuixant, i autor de còmics, entre els quals destaquen l'emblemàtica sèrie de còmics juvenil W.I.T.C.H. o Sky Doll.

Giovanni Di Gregorio és guionista i ha publicat a Norma Editorial Brancaccio, traduïda a diversos idiomes. Actualment viu a Barcelona




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada