18 d’octubre 2019

Elsa Brants i Sourya Sihachakr porten el còmic francès al Manga Barcelona

Els autors francesos Elsa Brants i Sourya Sihachakr se sumen a la llarga llista d'autors convidats a la 25 edició de Manga Barcelona, ​​que se celebrarà del 31 d'octubre al 3 de novembre a Fira de Barcelona Montjuïc. Aquests dos mangakas assisteixen al certamen de la mà de l'editorial Letrablanka.


ELSA BRANTS I SOURYA SIHACHAKR PORTEN EL CÒMIC FRANCÈS A MANGA BARCELONA

Elsa Brants és autora del manga Sálvame, Pythie (2014-2016), que està sent publicat a Espanya per Letrablanka amb il·lustracions exclusives per a l'edició espanyola. També és una de les autores seleccionades per participar en l'homenatge a Osamu Tezuka a la revista japonesa Tezucomi, amb una història sobre La princesa caballero com a autora completa (febrer 2019), i una altra sobre Black Jack com a guionista (juliol al 2019). Aquest mes de setembre ha llançat el seu segon manga a França: Per li pouvoiir donis dessins animés, una autobiografia humorística de tom únic en què l'autora narra la seva trajectòria de fan a autora de manga i explica la seva experiència en el món editorial.

Al 25 Manga Barcelona es presentarà el seu nou manga sota el nom de ¡Por el poder del anime!, el tercer volum espanyol de Sálvame, Pythie, i signarà exemplars a l'estand de Letrablanka Editorial, responsable de la publicació d'ambdues obres a Espanya. A més, Elsa Brants participarà en una taula rodona sobre el manga d'autors europeus i impartirà una master class.

Sourya Sihachakr va començar a fer-se conegut gràcies a la trilogia Rojo, escrita per el guionista Florent Maudeoux, i va tornar a col·laborar amb l'escriptor a Doggy Bags. Però el seu gran salt professional va tenir lloc el 2018, amb el llançament del seu primer títol en solitari, Talli, hija de la luna, que a Espanya ha estat publicada per Letrablanka Editorial. Es tracta d'una obra de fantasia i màgia que ha estat descrita com "una història realment interessant" que la converteix en "una compra imprescindible", en paraules de la revista cultural Ecos de Asia.

Sourya Sihachakr signarà exemplars de les seves obres a l'estand de Letrablanka Editorial del 25 Manga Barcelona. També participarà en una taula rodona sobre el manga d'autors europeus al costat de Elsa Brants i celebrarà una trobada amb els seus fans en què aquests li podran fer preguntes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada