27 de setembre 2019

Novetats de "Bola de drac" d'octubre/Manga Barcelona de Planeta

Per aquest proper octubre, havent-hi a finals de mes el 25 Manga Barcelona, Planeta Cómic traurà en català diferents novetats relacionades amb Bola de drac, fent-ho en dos llançaments, un el dia 8 i l'altre el dia 15. Pel primer dia, tindrem Bola de drac Super per partida doble, el número 23 i volum 4. Pel segon dia, tindrem l'Spin-off de Bola de drac on un jove en morir es reenarna en en Yamcha, el número 24 de Bola de drac Super i finalment la novel·la de la pel·lícula Bola de drac Super: Broly

 A la venda del 8 d'octubre! 


Col·lecció Manga  
Comic Book - 40 pàgines - 168 x 257 mm - B/N
ISBN: 978-84-9173-493-2
2,95€

En veure com en Zamasu fa servir la Mai per contrarestar els atacs d'en Goku, en Trunks s'aprofita del moment de feblesa de l'enemic provocat pel final de la unió Pothara per clavar-li l'espasa. Sembla que l'ha vençut, però les aparences enganyen i torna més fort i temible que mai...

* Tercer número inclòs en el volum 5, de futura publicació. El quart volum surt com a novetat d'aquest octubre.



Bola de drac Super vol. 4: L'última oportunitat cap a l'esperança, de Toyotarô i Akira Toriyama
Col·lecció Manga  
Rústic amb sobrecoberta - 200 pàgines - 111 x 117 mm - B/N
ISBN: 978-84-9173-498-7
7,95€

En Goku Black, l’ésser que està arrasant el futur d’un món paral·lel, en realitat és en Zamasu, que té un sentit de la justícia tan retorçat que pretén exterminar els éssers humans!! En Goku aprèn l’ona de contenció demoníaca, mafûba, l’única tècnica que permetrà derrotar un ésser immortal com en Zamasu, i se’n torna cap al futur amb en Vegeta a buscar en Trunks, però...!


* Volum recopilatori dels números 16 a 20 de l'edició vermella.



A la venda del 15 d'octubre! 


Bola de drac Spin-off: Aquella vegada que em vaig reencarnar i era en Yamcha, de DragonGarrow Lee i Akira Toriyama
Col·lecció Manga  
Rústic amb sobrecoberta - 144 pàgines - 111 x 117 mm - B/N
ISBN: 978-84-9173-500-7
6,95€

Un adolescent es reencarna amb en Yamcha després de caure accidentalment!? En un primer moment salta d’alegria per poder sortir amb la Bulma, però de seguida recorda que en Yamcha no tardarà en morir...!! En Yamcha es disposa aleshores a intentar ser el més fort per sobreviure dins l’univers de Bola de Drac!! Un món constantment amenaçat per enemics cada cop més poderosos!

* Manga spin off basat en l'univers shônen d'Akira Toriyama
* Postal exclusiva amb la primera edició



Bola de drac Sèrie Super núm. 24 / Sèrie Blanca núm. 235, de Toyotarô i Akira Toriyama
Col·lecció Manga  
Comic Book - 32 pàgines - 168 x 257 mm - B/N
ISBN: 978-84-9173-494-9
2,95€

En Goku i els altres estan envoltats per còpies d'en Zamasu i no saben què fer, fins que al guerrer de l'espai se li acut cridar el Zen'ô d'aquest univers, que acaba amb l'enemic en un tres i no res. La colla pot celebrar la victòria, però amb un efecte col·lateral: desapareix el futur d'en Trunks i la Mai.

* Quart número inclòs en el volum 5, de futura publicació. El quart volum surt com a novetat d'aquest octubre.



  
Bola de drac Super: Broly (Novel·la), de Masatoshi Kusakaba, Akira Toriyama i Toei
Col·lecció Manga  
Rústic  - 200 pàgines - 140 x 225 mm - B/N
ISBN: 978-84-9173-979-1
15,95€

Després del Torneig del Poder, en Goku i en Vegeta es comencen a entrenar de nou per assolir fites més elevades. Malauradament, en Freezer ha tornat de l'infern i un dia es presenta davant seu amb un guerrer de l'espai misteriós: en Broly. Comença la ferotge i impactant batalla entre els tres guerrers de l'espai! La primera part d'aquesta pel·lícula està basada en el manga Bola de drac Minus el qual explica l'origen d'en Goku i com va arribar a la Terra.



* Novel·la basada en la pel·lícula d'animació de l'univers creat per Akira Toriyama
* Primera novel·la que publica Planeta de la llicència, després de 3 dècades editant mangues i guies.
* La Toei i en Toriyama segueixen treballant en projectes que aportin més coherència a l'univers DB, lligant caps per lligar del passat i aportant nova i interessant informació.
* A més de poder reviure la història, la novel·la introdueix detalls molt interessants sobre com en Paragus manté el control sobre en Broly durant el seu creixement i aporta més informació sobre el llinatge de la reialesa saiyana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada