19 d’agost 2019

Novetat d'agost/setembre d'Ooso: Dynamic Heroes vol. 1

Ooso Comics va anunciar a principis d'agost a través de les xarxes socials (Twitter i Facebook) que la pre-venda del primer volum de Dynamic Heroes, ja està activa i disponible fins el 30 d'agost de 2019. Com en casos anteriors, a partir d'aquesta data, entre finals d'agost i principis de setembre aniran arribant els enviaments i aquelles llibreries que el sol·licitin el tindran disponible.  Aquesta manga és a tot color i consta de 4 volums. La pre-venda o pre-order anirà acompanyada de material exclusiu.

Recordem que Ooso Comics disposa de dos tipus d'enviaments, un per missatgeria amb un temps de 48h i un enviament gratuït per Correus de 6 a 8 dies.



Dynamic Heroes vol. 1, de Go Nagai i Kazuhiro Ochi
Rústic amb sobrecobertes - 176 pàgines - 120 x 170 mm - Color
ISBN: 978-84-949782-3-4
10,95€

L'“All Star Team” dels herois i les heroïnes de Go Nagai junts!

Una nova amenaça posa en perill a la Terra, Mazinger Z, Devilman, Cutie Honey, Great Mazinger, Grendizer i Getter Robot… lluiten junts per a vèncer-la!

Les creacions més populars i famoses del mestre Nagai són les protagonistes d’aquesta increïble minisèrie. És una veritable joia pels fans i per als qui van créixer amb les seves aventures animades. GOOOOO!!!!



Cartes "exclusives" Dynamic Heroes només per la pre-order. Seran un total de 6 cartes distribuïdes en els 4 toms de la sèrie. La pre-order del volum 1 inclou:  MazingerZ i  Devilman.
Imatge

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada