07 de setembre 2018

Nippon-Go! El Saló del Manga de València torna en la seva quarta edició

Nippon-Go!, el Saló del Manga, Anime, Videojocs i Cultura Japonesa torna en la seva quarta edició a la Nau Jove de Silla, els dies 15 i 16 de setembre. La quarta edició de Nippon-Go! forma part dels esdeveniments oficials commemoratius del 150 aniversari de relacions diplomàtiques entre Espanya i Japó. 

En aquesta quarta edició tots els visitants podran trobar una acurada selecció d'artesans i artistes, una variada selecció d'activitats per a totes les edats i públic familiar, a més dels ja famosos Concursos de Cosplay, Dance i Karaoke per demostrar les millores habilitats artístiques dels assistents. 




Assistiran com a convidats a aquesta quarta edició la Idol espanyola Anzu Lilia, ItsFandubTime, Yumi Akai i Simonebird Cosplay.

  • La idol espanyola Anzu Lilia assistirà com a convidada per primera vegada a Nippon-Go! després de la seva reeixida assistència al Madrid Otaku. Anzu ha estat treballant intensament durant els últims mesos i mostra d'això són els seus últims treballs entre els quals destaquen el seu segon àlbum i la seva participació amb algunes cançons en el videojoc japonès Chouchou Jiken Love Sodick per PS VITA.
  • Fran Cruz, més conegut com ItsFandubTime, és un actor de doblatge professional i cantant amateur nascut a Sant Joan d'Alacant. El seu canal de YouTube va començar el 2012, on es dedica a fer doblatges casolans i a versionar cançons d'anime a l'espanyol. Va ser a partir de la seva participació en canals com iTownGameplay (Jeff the Killer vs. Jane the Killer, 2014) i la seva participació com a "Fred" en la webserie de Edd00chan & MrDsaster INC (FNAFHS, 2016) que es va anar fent més conegut i va tenir una major evolució. Actualment, el seu canal compta amb prop de 200 mil subscriptors. En 2017 va començar la seva trajectòria professional com a actor de veu. Des de llavors, ha tingut l'oportunitat d'interpretar a personatges com "Nibi" en la sèrie animi de Netflix "Kujira no Kora wa Sajou ni Utau" (Fills de les balenes) i a "Free de la Hoya" en la sèrie de Beyblade Burst Evolution retrasmitida al canal de televisió Boeing de Mediaset.
  •  Yumi Akai, és una cosplayer espanyola provinent de Castelló, i que ha guanyat nombrosos premis pels seus treballs en cosplays realitzats tant a Espanya com a l'estranger, arribant fins i tot reconeixements des de Canadà.
  • Simonebird és una cosplayer valenciana de forta influència al País Valencià, on hi ha guanyat nombrosos premis pels seus treballs. Els seus Cosplays tenen una forta influència del còmic americà per la seva vessant més feminista.
 
A més, aquesta quarta edició de Nippon-Go!, entre moltes altres coses, serà escenari d'un torneig oficial de Pokémon, convertint-lo en una parada obligatòria per als fans del joc de Nintendo.

Nippon-Go! en aquesta quarta edició es consolida com esdeveniment alternatiu de referència a València amb més de 7000 visitants entre les 3 edicions anteriors.

L'entrada té un preu de 3€ un dia i 4€ el bo per als dos dies. Nippon-Go! té un horari d'obertura de 10h del matí a 20h del vespre de manera ininterrompuda.


Font: Nota de premsa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada