19 de setembre 2012

Aclariments d'EDT sobre el futur dels seus mangues en català




54 números publicats en català.



40 números publicats en català.




10 números publicats en català.

Com ja hem anunciat a la web de EDT, Shueisha no ens renova el contracte que ens unía fins ara. Pel que sabem "Naruto" la publicará a partir d’ara Planeta i sembla que també en català. "Bleach" en català s’està negociant amb el futur editor de l’edició espanyola. I "Kimagure Orange Road" quedarà orfe. I si no ho arreglem amb Shueisha, el 30 de de maig del proper any deixarà d’estar a la venda i tindrem que destruir tot l’estoc sobrant.

D’aquests 104 números publicats s’han venut un total de 185.000 exemplars.

Musculman ja no el té Sueisha i, per tant, continuarà al nostre catàleg.


Els 18 volums de "Musculman" queden al nostre catàleg, igual que les altres series publicades en català com "Cinturó Negre". "Inuyasha", "Love Hina", "Sakura la caçadora de cartes" i "Fushigi Yugi".

Font: Entrades (1 i 2) del bloc Vinyetes

3 comentaris:

  1. Planeta publicant una manga en català que no sigui Bola de drac? Sí és així, fer-los-hi i un monument no, però agrair-los-hi, sí.
    A veure Bleach.
    Musculman salvada i KOR a veure si troba nous pares, bastant dubtós.

    ResponElimina
  2. Pel que es comenta a les botigues de còmics i en consonància amb el que tots sabem de Planeta (i ara que Lara ha dit que amb la independència fotria el camp) podem donar per morta Naruto. :(

    Es veu que hi ha gent que ja s'ha comprat els volums 55 a 60 en castellà i tot. Jo continuaré en japonès, encara que em costi. Passo de rendir-me a l'invasor.

    ResponElimina
  3. per cert, amb KOR, si s'han de destruir de mala manera, podrien fer allò de vendre'ls amb pack.. a un preu més econòmic.. almenys no ho haurien de "cremar" i i guanyarien algo :S!

    ResponElimina