14 de març 2010

Novetats de Norma per l'abril

Norma Editorial li vol posar difícil el premi Comicat a la millor editorial del 2010 a Glénat. Aquest mes d'abril no publicaran una novetat sinó TRES!!



YAKARI VOL. 2, de Job i Derib

akari és un petit indi sioux que aviat descobrirà que no és un indi normal, ja que... pot parlar amb els animals! En aquest volum en Yakari i el seu inseparable cavall, Fill del Tro, coneixeran els seus nous veïns, els castors, i Arc Iris complirà el seu somni de conèixer els óssos polars gràcies al seu tòtem protector Nanabozo . Creat per Job i Derib , Yakari és el còmic ideal per als més petits. Replet d'aventures i diversió, també els ensenyarà a respectar i cuidar el medi ambient.



ERIC CASTEL - Reding i Hugues

7. La nit del Tibidabo
La competició europea de la C.E.C.A. continua amb l'enfrontament entre el Barça i l'A.S. Mònaco. Una eliminatòria important no només per a l'Eric, sinó també per en Toni, que jugarà amb els alevins del Barça per primera vegada a l'estranger. Però aquesta no serà l'única emoció forta que viurà el jove futbolista... una aventura l'espera en el Subaru de l'Eric!



OT EL BRUIXOT. Vol. 2, - Picanyol

Celebrem l'aniversari de l'Ot el bruixot amb un llibre recopilatori especial.
Ja fa més de 40 anys que el fill predilecte d’en Picanyol, l’Ot el Bruixot, ens acompanya cada quinze dies des de les pàgines de Cavall Fort. Des de Norma Editorial volem celebrar aquesta data tan assenyalada amb una edició especial de les millors tires d’aquest personatge que s’ha guanyat un lloc de privilegi en la cultura catalana.

2 comentaris:

  1. Pel que he vist el tercer titol de la Col·lecció Hugo Pratt: Corto Maltès: La llacuna del misteri, es deu haver retrassat. A no ser, que de cara la setmana que ve NORMA ho posin a la web.

    ResponElimina
  2. Si, jo també l'esperava i a part de l'entrada d'Entrecomics he anat a la web de Norma a veure-ho i ni rastre del Hugo Pratt o sigui que he suposat que s'ha retardat

    Per cert que Norma publiqui quatre novetats en català en un mes seria ...

    ResponElimina